Witgoed reparatie in Zeist

030-7601113

Reparatie van al uw witgoed in Zeist

Onze monteurs reparen al uw witgoed in Zeist. Waaronder wasmachine, wasdroger, koelkast, vaatwasser enz. Ook reparatie van inbouw keukenapparaten zoals vaatwassers en wasmachines zijn geen probleem.

Snel, goed en niet duur

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en ervaren monteurs.
U krijgt vooraf altijd een prijsindicatie. Uiteraard krijgt u garantie op al onze reparaties.

Alle merken witgoed

Wij repareren (bijna) alle merken witgoed, waaronder: AEG, Siemens, Bosch, Miele, Whirlpool, Atag, Etna, Zanussi, Liebherr, Pelgrim, Bauknecht, Indesit, Smeg, Beko Boretti.

Installatie en advies

Als een reparatie niet meer kan, dan kunnen wij voor nieuwe apparatuur zorgen in Zeist. Wij geven u advies voor de aanschaf en kunnen uw witgoedapparaten installeren.

wasmachine reparatie Zeist

vaatwasser reparatie Zeist

030-7601113

De witgoed monteurs van 030witgoedreparatie.nl weten als geen ander hoe belangrijk het is om huishoudelijke apparatuur werkend te krijgen en te houden. Bent u genoodzaakt om uw nieuwe apparatuur te laten installeren of om een bestaande te repareren? Ons team staat altijd voor u klaar, dus maak gelijk een afspraak!

030witgoedreparatie staat voor advies op maat. Uw wensen zijn uniek en onze oplossing vanzelfsprekend ook. Voor vragen, advies en vrijblijvende offertes kunt u altijd bellen.

Bij storingen kunnen we, indien gewenst en mogelijk, vandaag bij U zijn in Zeist.

Wij helpen U ook in de regio van Zeist, dus ook in; Soesterberg, Austerlitz, Bunnik, Driebergen-Rijsenburg.

030-7601113