Wasdroger reparatie in Leersum

030-7601113

Reparatie van uw wasdroger in Leersum

Onze monteurs repareren uw wasdroger in Leersum. Waaronder wasmachine, wasdroogmachine, koelkast, vaatwasser enz. De reparatie van inbouw keukenapparaten zoals vaatwassers en wasmachines is onze specialiteit.

Snel, goed en niet duur

Wij werken met ervaren monteurs.
U krijgt vooraf altijd een prijsindicatie. Uiteraard krijgt u garantie op reparatie van uw wasdroger in Leersum.

Alle merken wasdrogers

Wij repareren (bijna) alle merken wasdrogers in Leersum, waaronder: Smeg, Beko Boretti, Gaggenau, Haier, de Longhi, Neff, AEG, Siemens, Bosch, Zanussi, Liebherr, Pelgrim, Bauknecht, Indesit, Miele, Whirlpool, Atag, Etna, etc

Installatie en advies

Als een reparatie niet meer kan, dan kunnen wij voor nieuwe wasdroger zorgen in Leersum. Wij geven u advies voor de aanschaf en kunnen het vakkundig installeren.

Wasdroger reparatie in Leersum

030-7601113

De witgoed monteurs van 030witgoedreparatie.nl weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw wasdroger werkend te krijgen en te houden. Bent u genoodzaakt om een nieuwe wasdroogmachine te laten installeren of om een bestaande te repareren in Leersum? Ons team staat altijd voor u klaar, dus maak gelijk een afspraak!

De witgoed monteurs van 030witgoedreparatie.nl weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw wasdroger werkend te krijgen en te houden. Bent u genoodzaakt om een nieuwe wasdroog machine te laten installeren of om een bestaande te repareren in Leersum? Ons team staat altijd voor u klaar, dus maak gelijk een afspraak!

030witgoedreparatie staat voor advies in wasdrogers. Iedere situatie is anders en wij leveren maatwerk in Leersum? Voor vragen, advies en offertes, kunt u altijd vrijblijven bellen?

Bij storingen kunnen we, indien gewenst en mogelijk, vandaag bij U zijn.

Wij helpen U ook in de gehele provincie Utrecht, dus ook in: Utrecht, Breukelen, Rhenen, Culemborg en uiteraard in Leersum

030-7601113

Beoordeling door klanten:
9.3/10»
38 beoordelingen

38 beoordelingen van wasmachinereparateur Leersum

030witgoedreparatie® Leersum

4 sterren –
Gebaseerd op 38 reviews

030-7601113

logo
Leersum
met garantie
Ma-Zon 8 – 18 open